Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Basílica de la Sagrada Família) La reobertura per fases de la Sagrada Família i la voluntat de fer un homenatge als ciutadans de Barcelona ha tingut una ràpida i satisfactòria resposta per part dels barcelonins. En menys de 5 hores, s’han esgotat les 37.750 entrades que s’havien posat a disposició a través de la web de la Sagrada Família per als mesos de Juliol i Agost.

Passats uns minuts de les 12h del migdia, s’ha publicat a la web la iniciativa Hora Barcelona per la qual es posava a disposició de tots els ciutadans de Barcelona la possibilitat de visitar la Basílica de la Sagrada Família durant les tardes dels caps de setmana dels mesos de Juliol i Agost. Les entrades eren en exclusiva per als residents a la ciutat, gratuïtes, amb aforament limitat i sense la presència de turistes.

Abans de les 17h de la tarda, les entrades ja estaven esgotades. En alguns moments, fins i tot, s’han registrat més de 3000 usuaris connectats simultàniament triant dia i hora per a visitar el temple.

Les entrades esgotades representen l’inici de l’Hora Barcelona per als mesos de Juliol i Agost. Està previst que a partir del dilluns 3 d’Agost els ciutadans de Barcelona tinguin una nova oportunitat per a reservar la seva entrada per a visitar el temple durant els caps de setmana del mes de Setembre. Cada mes s’anirà oferint als barcelonins les corresponents entrades pels caps de setmana del mes següent fins a completar l’aforament del mes de Desembre.