Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Bisbat d'Urgell) Reprenent la vida normal pastoral de les comunitats cristianes, la parròquia de Guissona va celebrar el sagrament de la confirmació els dies 20 i 21 de juny. Foren 18 joves que van rebre el sagrament per l’arquebisbe emèrit de Tarragona, Jaume Pujol i Balcells, fill de la vila.

Per la pandèmia actual es va administrar el sagrament de la confirmació en dos torns: un el dissabte i l’altre diumenge. Foren celebracions íntimes, participatives i amb familiars i membres de la comunitat que s’hi van fer presents. Els nois i noies van participat en pregàries, ofrenes i acció de gràcies. Renovaren les promeses del baptisme i foren ungits amb el crisma tot implorant sobre ells els dons de l’Esperit.

Aquests nois i noies havien estat acompanyats pels catequistes durant dos anys. Els tres darrers mesos no s’havien desvinculat de la catequesi ja que es feia sessió telemàticament cada setmana.  Abans de l’administració del sagrament han tingut dues catequesis presencials juntament amb la celebració del sagrament del perdó.