Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 26/03/2019
Galeria d'imatges

(ACG) El diumenge 17 de març a la tarda va tenir lloc la I Assemblea d’Acció Catòlica General de la diòcesi de Barcelona, on membres de grups d’adults i joves, acompanyants d’infants i consiliaris vam trobar-nos a la parròquia de Sant Pau del Camp per coordinar la nova etapa conjunta, que ja es va iniciar amb la primera trobada dels tres sectors el 21 d’octubre.

Els assistents de l’assemblea venien de les parròquies Poble-sec, Crist Rei, Sant Pacià, Santa Maria del Mar, Sant Miquel i Església Major de Santa Coloma, Santa Maria de Premià de Mar i Sant Joan de Vilassar de Mar.

Primera assemblea de l'Acció Catòlica General de BarcelonaEn la pregària inicial, amb cants i llegint les paraules del Papa Francesc dirigides a l’Acció Catòlica, vam construir el jardí del Regne, compartint la crida de servei cap als altres, les nostres pors i les oportunitats que ens dóna l’Acció Catòlica per construir el Regne de Déu: “Aneu, jo us envio com anyells enmig de llops […] Cureu els malalts i digueu a la gent: El Regne de Déu és a prop vostre”. (Lc 10, 1.9).

Durant l’assemblea, el màxim òrgan de diàleg i decisió, es van parlar temes d’organització i coordinació del moviment i es van presentar els estatuts aprovats pel Cardenal Mons. Joan Josep Omella. També es va escollir per unanimitat la Comissió Diocesana que durant tres anys, coordinarà la vida del moviment. La Cori Casanova serà la presidenta, en Toni Roman el consiliari general i la Silvia Urbina, la Rocío Muñoz i l’Àngels Carrió les responsables d’adults, de joves i d’infants respectivament.

També vam tenir una petita estona per separar-nos per sectors i així començar a dibuixar les properes passes d’infants, joves i adults i vam presentar la trobada de laics de l’ACG estatal que tindrà lloc de l’1 al 4 d’agost a la ciutat d’Àvila. Amb una estona de música i pica-pica, on també es va afegir el bisbe Sergi, vam celebrar l’inici d’aquesta etapa, que emprenem tots amb molta il·lusió i ganes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.