Vés al contingut
Catalunya Religió
federacio-catalana-pueri-cantores
Fotografia: Arnau Pascual/Departament de Cultura.
Galeria d'imatges

FCPC La sisena edició de premis Josep Anselm Clavé 2023 del cant coral de Catalunya ha premiat a la Federació Catalana de Pueri Cantores amb motiu del 30è aniversari. L'entrega dels premis s'ha celebrat el divendres 17 de maig, a les Caves Centre de Sant Sadurní d'Anoia. També han premiat el musical El Príncep d'Egipte de la mateixa fundació, com a millor producció i espectacle de Cant Coral.

L'acte ha estat presidit per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, el president de la Federació Clavé, Bruno Nájera, entre altres autoritats, directors i directores, músics i entitats del Cant Coral Català. Brigitta Lamoure i l'actuació del Cor de Caramelles de Begues han estat els encarregats de la presentació de l'acte.

La Federació Catalana de Pueri Cantores de Catalunya, ha rebut dos premis. Un d'ells ha estat el Premi Accèssit Trajectòria Coral amb motiu del 30è aniversari. La presidenta de la Federació de Pueri Cantores, Ester Lara, i el president Honorífic i fundador de la Federació a Catalunya, Josep Maria Torrents, han estat els encarregats de recollir el premi. Lara i Torrents han destacat la missió de "Cantar per la Pau" agraint als expresidents, directors, cantaires, parròquies, escoles i famílies que formen i han format part de Pueri Cantores i des del punt de vista social, musical i litúrgic.

El segon reconeixement és al Millor espectacle de Cant Coral a la producció del Príncep d'Egipte, El Musical que es va estrenar a l'Auditori de Granollers el 4 de novembre. Els encarregats de recollir el premi han estat els tres directors Jordi Piccorelli, Mercè Miró i Jordi López; i la presidenta de la Fundació. En aquest musical hi participen les diferents corals de Pueri Cantores, com l'Escolania de la Sagrada Família, la Coral Albada i Sol lxent de Granollers, l'escolania de la Garriga i amb la col·laboració de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Des de la Federació Catalana de Pueri Cantores agraeixen a tota l'organització de Premis Clavé, al Moviment Coral Català, al jurat i a tota la gent que ha votat al premi popular. També encoratgen a formar part de la Federació de Pueri Cantores, descobrir les diferents corals que hi ha en tot el territori, i participar a les diferents activitats que organitzen per a infants i joves.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.