Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas Terrassa) La festa dels Premis Esportius, que organitzen l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i Montcada Comunicació, ha reconegut el projecte 'Bon Dia', iniciativa d’acció comunitària de Càritas Terrassa pel treball a favor de la inclusió. El guardó s'atorga per l'activitat que ha permès que un grup de dones d’origen marroquí aprenguin a nedar.

Quan un grup de dones del projecte 'Bon Dia' de Montcada va transmetre la inquietud d’aprendre a nadar, la responsable del projecte va contactar amb l’Ajuntament de Montcada. Després de valorar les possibilitats i les formes de portar a terme l’activitat, van començar a realitzar classes de natació. Aquestes classes els hi han permès, també amb l’esport, integrar-se a la societat i compartir noves experiències en un entorn lúdic, tot esforçant-se i treballant per adquirir noves habilitats i coneixements.

D’aquesta manera, a les dones del 'Bon Dia' els ha permès tenir una seguretat en l’aigua que els facilita que la gaudeixin també amb els fills, per tant, té conseqüències també en la relació familiar, maternofilial i les activitats que realitzen junts els membres de la família.