Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Generalitat de Catalunya) El Govern ha acordat aquests dimarts atorgar els Guardons del Turisme de Catalunya 2012 que, reconeixen anualment professionals, empreses i entitats del sector que han contribuït amb el seu esforç al desenvolupament del turisme a Catalunya. Enguany, s’ha atorgat la Placa d’Honor del Turisme a la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona. Es concedeixen també 6 medalles turístiques i 10 diplomes turístics.

La Placa d’Honor del Turisme a la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona reconeix al valor espiritual, religiós, cultural i artístic de primer ordre mundial de la basílica de la Sagrada Família, una atracció turística de present i futur per a Catalunya i la seva capital, Barcelona. 

 

Exponent principal de l’obra d’Antoni Gaudí, la basílica s’ha convertit en el monument més rellevant de la ciutat, la representació cultural arquitectònica de Catalunya i, en conseqüència, un dels atractius turístics de més valor. S’ha passat dels 2,8 milions de visitants l’any 2007, als 3,2 milions de 2011. El novembre de 2010, la consagració del temple per Benet XVI i la difusió de les imatges de la basílica de Gaudí van donar la volta al món i van suposar un nou impuls per al coneixement universal del monument i de Barcelona.