Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 30/10/2017

(Escola Pia) Aquest diumenge 29 d'octubre l'Escola Pia de Catalunya va posar-se roba d'esport amb un projecte que reivindica els hàbits saludables i la solidaritat "un binomi capaç de transformar-se en ajudes per a una causa concreta: la PIA&GO".

La cursa PIA&GO neix de la voluntat de crear una comunitat de persones interessades a fer que l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Els quilòmetres que es van sumar es transformaran en aportacions gràcies als patrocinadors i, havent superat el repte marcat, es destinaran als diferents projectes de les fundacions de l’Escola Pia de Catalunya que treballen per l’acollida de refugiats i desplaçats.

El projecte proposava una cursa solidària a Mataró, on va reunir-se gent de totes les edats per sumar kilòmetres a favor de persones refugiades i desplaçades. Famílies, alumnes, ex alumnes, personal. S'hi va poder participar caminant, corrent o en bicicleta i hi va haver diferents nivells de dificultat perquè tothom tingués l'oportunitat de participar-hi. 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.