Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) El passat diumenge 8 de desembre Torres de Segre va inaugurar un carrer en honor a Xavier Batiste que va ser rector durant quasi trenta anys d'aquesta població. La inauguració va tindre lloc després de la missa en honor de la Immaculada Concepció, dintre dels actes de la Festa Major de la localitat en honor de la seva patrona Santa Bàrbara.

Xavier Batiste va traspassar el passat 11 de setembre sobtadament a la casa sacerdotal de Lleida. Batiste va ser rector de Torres de Segre durant 33 anys i era molt estimat és aquesta població del Baix Segrià.

Precisament, el passat 27 d'octubre la parròquia de Torres de Segre va acollir un homenatge en honor a Batiste on diferents entitats de la població li van retre homenatge. Va ser llavors quan l'ajuntament va anunciar la decisió de dedicar un carrer al capellà.

En aquest homenatge Joan Huguet, primer tinent d'alcalde de Torres de Segre, va definir a Xavier Batiste com "un exemple de persona, de dedicació, d'entrega, de bondat i d'energia". "En Xavier ha deixat una empremta allí, on ha passat, una empremta espiritual que encara és present entre nosaltres. Des de l'ajuntament volem que perduri en el temps d'una manera més visible amb la dedicació d'un carrer de la nostra població", va dir.