Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sant Joan de Déu) En el marc de la celebració del Dia de les Persones Sense Llar, que tindrà lloc el proper 26 de novembre, Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona, ​​en col·laboració amb Assís Centre d'Acollida i Centre Cultural Casa Orlandai, organitza una sèrie de activitats dedicades a la sensibilització de la societat en favor del col·lectiu.

La primera d'elles va ser la inauguració de l'exposició d'art "Persones sense llar, persones amb creativitat", exposició gratuïta que romandrà oberta al públic fins el 07 de desembre. A l'acte d'inauguració va ser-hi presentat Charo Sillero, responsable del Centre Residencial d'Inclusió Hort de la Vila, de Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona, ​​i va comptar amb l'assistència d'alguns dels autors de les obres, així com dels talleristes. Aquesta mostra pretén fer-nos partícips de la creativitat i la història que s'amaguen després aquest recull d'obres realitzades pels participants dels tallers d'Aire-Art i Art Teràpia.

En segon lloc, "Persones sense llar: Què fem a Sarrià?". És el títol de la taula rodona que es va cel·lebrar el dimarts, 21 de novembre, també a la Casa Orlandai. Una taula rodona dedicada a compartir i donar a conèixer totes les accions d'àmbit social, concretament les dirigides al col·lectiu de persones sense llar, que actualment es duen a terme al barri de Sarrià. Entre els ponents es va comptar amb professionals del sector, voluntaris i persones ateses als centres de Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona i de Assís Centre d'Acollida.

Finalment, Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona participarà en la Flashmob anual organitzada per Càritas Barcelona. Aquest acte tindrà lloc aquest dijous, dia 23 de novembre a les 12h, a la Plaça dels Àngels de Barcelona, ​​i reunirà múltiples entitats dedicades a l'àmbit social en general i del sensellarisme en particular.

 

RIESGO DE EXCLUSION from ohsjd Provincia Aragón on Vimeo.