Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 26/06/2021

(Bisbat de Girona) Del 23 al 27 de juny d’enguany estava prevista una nova edició del tradicional pelegrinatge diocesà de l’Esperança al santuari de la Mare de Déu de Lourdes, però les restriccions per la pandèmia van obligar a cancel·lar-lo el passat mes d’abril. Ara, i amb l’objectiu de mantenir viva la flama d’aquest esdeveniment -que cada any mobilitzava centenars de persones al santuari marià francès-, des de l’Hospitalitat de Lourdes han decidit substituir-ho per un pelegrinatge virtual.

Així, durant els mateixos dies en què hauria tingut lloc la trobada, aniran publicant fotografies i vídeos d’anys anteriors a les xarxes socials. S’hi podran veure imatges de les sortides dels autocars, les celebracions litúrgiques, la processó de les torxes, moments de distensió… “És una manera de seguir en contacte amb la gent que participa habitualment en la peregrinació”, explica Anna Coll, presidenta de l’Hospitalitat gironina, que afegeix que ho han organitzat “amb l’esperança de poder reprendre les peregrinacions presencials de cara a l’any que ve”.

D’altra banda, ha anunciat que en les properes setmanes tindrà lloc una missa en memòria dels difunts de l’Hospitalitat d’aquests dos darrers anys.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.