Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Sota el títol Pastoral educativa en temps d’incertesa: reptes pastorals postpandèmics, tindrà lloc aquest dimecres, 6 de maig a les 18h, un nou webinar de l’Escola Cristiana adreçada a tots els agents de pastoral educativa. El webinar serà conduït per l’arquitecte i teòleg Eloi Aran, nou Cap d’àrea pastoral i socioeducativa de l’Escola Cristina des del passat mes de març després de nou anys de docència al centre Lestonnac-Barcelona.

El webinar es planteja a mode de díptic on, en una primera part, es farà un recull de les iniciatives pastorals d’interès que han dut a terme els centres educatius al llarg d’aquests temps de confinament. A tal efecte, per tal d’enriquir el posterior diàleg i cercar la màxima pluralitat, es poden notificar accions pastorals escolars desenvolupades escrivint a earan@fecc.cat, tot fent-ne una breu descripció i adjuntant-hi la documentació que es cregui escaient i que es procurarà mostrar malgrat les limitacions temporals.

La segona part cercarà plantejar-se quines han de ser les línies d’actuació d’una pastoral postpandèmica, ja de cara al proper curs en situació de “nova normalitat”. Aspectes com l’acompanyament en el dol dins la comunitat educativa, l’atenció pels alumnes situats en l’escletxa digital, o la cura de la creació com nou aspecte a integrar en la pastoral educativa seran aspectes a tenir en compte. Cal inscripció prèvia.