Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Bisbat de Girona) La Delegació de Pastoral amb Joves del Bisbat de Girona organitza, un any més, el Tridu Pasqual i la Pasqua Jove, enguany, en una edició especial per d'internet. Tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d'abril i les activitats estan adreçades als grups de confirmació i de joves de les parròquies d'arreu de la Diòcesi de Girona. Per tal de participar-hi, els joves s'han d'inscriure a través d'aquest formulari. Pel que fa a les vetlles i les celebracions, seran en directe per Instagram, al pefil @jovesbgirona. La Pasqua Jove serà el Dissabte Sant a les 22 h des de la parròquia de Sant Jaume de Salt.

Aquesta edició vol servir també d'homenatge a mossèn Ramon Oller, recentment traspassat, qui va ser iniciador i promotor de la Pasqua Jove. "Ha estat i és un exemple per a tots nosaltres i estem convençuts que assegut a la taula del Regne ens continuarà acompanyant", ha destacat mossèn Jordi Callejón, delegat episcopal de la Pastoral amb Joves del bisbat.

Podeu veure més propostes pels dies de Setmana Santa aqui: https://www.catalunyareligio.cat/ca/guia-serveis-religiosos-tele-radio-internet.