Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 8/04/2020

Per saber-ne més

(Claretians) L’equip de preparació de la Pasqua Familiar i d’Adults de Vic convida a seguir les diferents celebracions de Setmana Santa per videoconferència. La plataforma ZOOM és l’eina que els permetrà mantenir el contacte de forma virtual en aquest temps excepcionals de confinament.

“Aquest any trobarem molt a faltar tot el que representa la Pasqua Familiar i d’adults de Vic: les celebracions a la sala capella, els jocs al pati de l’Ós, els tallers pels infants, els ‘engegats’, les anades i vingudes pels llargs passadíssos del seminari, la Ruta Mariana, el foc Pasqual, la Vetlla amb els joves…”, apunten des de l’organització.

Per això, proposen trobar-se per compartir una estona en comunitat, tant infants, com els joves d’engegada i els adults. De cara a la trobada de Diumenge demanen que els participants els enviïn un dibuix dels fills i filles i una fotografia seva amb un cartell amb un missatge pasqual, o si ho prefereixen, un petit video de 5-10 segons desitjant Bona Pasqua des de cada poble o ciutat. El material s’ha de fer arribar a pasquafamiliarvic@gmail.com abans de diumenge a les 11 del matí.

Per aconseguir les claus d’accés a les videoconferències de la Pasqua, podeu contactar en aquest mateix correu electrònic.

Podeu veure més propostes pels dies de Setmana Santa aqui: https://www.catalunyareligio.cat/ca/guia-serveis-religiosos-tele-radio-internet.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.