Vés al contingut
Catalunya Religió
apadrina-teula-lleida
Fotografia: Bisbat de Lleida.

Bisbat de Lleida 'Apadrina una teula' és la campanya de donatius que ha engegat la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat, de la partida d'Alpicat de Lleida, per fer front a les obres de reforma de la teulada del temple. La iniciativa pretén recaptar fons per poder sufragar els més de 30.000 euros de l'actuació. 

Les obres que han començat aquesta setmana consisteixen a aïllar la teulada i substituir les teules actuals, moltes de les quals estan trencades. L'actuació comprèn els dos trams de teulada de la nau central, la teulada de les capelles laterals i la del campanar. Les obres, que inicialment estaven previstes per l'estiu, duraran un mes. 

En aquest sentit, la campanya de la parròquia preveu que els donants puguin fer una aportació de 50 € per una teula, de 250 € per cinc teules o de 500 € per un metre quadrat de teulada.

La teulada de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat és la mateixa des de la seva inauguració, fa seixanta-cinc anys. En aquest temps només s'hi han fet actuacions puntuals de manteniment quan ha calgut, però ara s'aborda una reforma profunda.

Les persones que col·laborin amb l'apadrinament de teules, en rebran una com a record per la seva contribució.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.