Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

El papa Francesc ha convidat tots els cristians a resar un Parenostre junts aquest proper dimecres dia 25 de març a les 12 del migdia, solemnitat de l’Anunciació del Senyor. Es tracta d’un gest amb el qual vol universalitzar la pregària per lluitar contra la pandèmia del coronavirus.

«En aquests dies en què la humanitat tremola amb l’amenaça de la pandèmia, m’agradaria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus», va dir el papa moments després de la pregària de l’Àngelus del diumenge dia 22 de març.

Dos dies després, el divendres 27 de març, el Francesc presidirà a les 18.00 h. un acte de pregària des de la Plaça de Sant Pere del Vaticà. «Escoltarem la Paraula de Déu, elevarem la nostra súplica, adorarem el Santíssim Sagrament, amb el qual a la fi donaré la benedicció Urbi Et Orbi, a la qual s’adjuntarà la possibilitat de rebre la indulgència plenària», va ressaltar el pontífex. La benedicció Urbi Et Orbi des de la plaça de Sant Pere només es fa habitualment per Nadal i Pasqua. Aquesta vegada serà amb la plaça totalment buida.

L’objectiu del papa amb aquestes dues cites és que tots ens mantinguem units en aquests moments difícils: «Volem respondre a la pandèmia de virus amb la pandèmia de pregària, compassió, tendresa», va destacar. 

Totes els actes es podran seguir en directe pel web de la Santa Seu.