Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Tarraconense/CR) “Homes i dones de totes les confessions religioses, avui ens unim en la pregària i en  la penitència, per demanar la gràcia del guariment d’aquesta pandèmia”. Amb aquestes paraules el Papa Francesc s’ha unit a la crida de l’Alt Comitè per a la Fraternitat Humana, en l’eucaristia a Santa Marta.

Una crida interconfessional a que tots els creients del món preguin per la humanitat en temps de la pandèmia va realitzar una crida interconfessional a tots els creients del món a pregar per la humanitat en el temps de la pandèmia.

La convocatòria té un caràcter universal. Per això, entre molts dels que s’uniran a la Jornada Mundial de Pregària, Dejuni i Caritat internacional, el cardenal Miguel Ángel Ayuso Guixot, president del Consell Pontifici per al Diàleg Interreligiós, que va destacar que aquesta pandèmia és una oportunitat per a arrelar el valor de la fraternitat i la coexistència comuna en el nostre futur, i afirmava: “És bo que a partir de la fe dels líders religiosos, a través dels grups i els responsables de la vida social i política, hi hagi un moment de pregària i solidaritat per invocar la fi d’aquesta pandèmia”.