Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 30/03/2023
papa-sant-pau-opinio
El Papa a l'audiència general d'aquest dimecres al matí | Vatican News.

Vatican News El papa Francesc ha ingressat aquest dimecres al vespre a l'hospital Policínic Gemelli de Roma per una infecció respiratòria. Així ho ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu que ha explicat que el Papa ha anat al centre hospitalari "per uns controls programats amb anterioritat" i que la infecció "requerirà alguns dies de tractament mèdic". Aquest dijous al migdia, el Vaticà ha informat que la salut del Papa "millora progressivament".

Els metges asseguren que la infecció del Papa no està relacionada amb la Covid-19

El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Matteo Bruni, ha explicat als periodistes que, en els darrers dies, el Papa s'havia queixat d'algunes dificultats respiratòries. Per aquest motiu, el pontífex s'ha dirigit aquest dimecres a la tarda a l'hospital per sotmetre's a alguns controls mèdics. 

El resultat de les proves ha determinat que el Papa pateix una infecció respiratòria i confirma que no es tracta de la Covid-19. La infecció, ha dit Bruni, "requerirà alguns dies de tractament mèdic hospitalari adequat”.

Aquest dijous, Bruni ha explicat als periodistes que el Papa "ha descansat bé" durant la nit i que al matí, després d'esmorzar, s'ha posat a treballar. "El quadre clínic millora progressivament contínua amb els tractaments programats", ha dit el portaveu. 

Gratitud per les pregàries

El papa Francesc, afegeix el portaveu, "està commogut pels nombrosos missatges de suport rebuts i expressa la seva gratitud per la proximitat i les oracions".

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.