Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 31/03/2023
papa nens
[Foto: Vatican News]

CR / VATICAN NEWS Aquest divendres a la tarda el papa Francesc ha visitat els nens de la planta d'oncologia pediàtrica de l'hospital Gemelli, on estat ingressat des de dimecres per una infecció pulmonar. Com si fos un rector de parròquia, durant la visita el Papa ha batejat un dels infants, anomenat Miquel Àngel. Després li ha dit a la mare que el nen ja era cristià i que, quan anés a la parròquia per registrar el sagrament, digués que el Papa ja l’havia batejar. Durant la visita, de mitja hora, Francesc ha repartit als nens rosaris, ous de xocolata i exemplars d’un llibre sobre Jesús.

El Vaticà també ha informat que l'estat de salut del papa evoluciona favorablement i que es preveu que aquest dissabte torni a la seva residència habitual al Vaticà, la Casa Santa Marta. També està previst que diumenge presideixi la missa de Rams a la Plaça de Sant Pere, encara que és probable que celebri un cardenal.

Com a mostra de la recuperació del Papa, la Santa Seu ha difós imatges de la visita als nens i ha explicat que dijous al vespre va sopar pizza acompanyat del personal sanitari de la clínica i del de la casa pontifícia que l’han acompanyat aquests dies.

Temàtica
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.