Vés al contingut
2 Catalunya Religió dj. 15/09/2022
oscar-marti

Arquebisbat de Barcelona El patronat de la Fundació Missatge Humà i Cristià, que presideix l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha nomenat el periodista Òscar Martí com a nou director del setmanari Catalunya Cristiana, en substitució de Miquel Ramón Fuentes, que continuarà a la revista com a consiliari i coordinador de l’àrea de ciència i fe. La periodista Carme Munté, fins ara cap de redacció, passa a ser-ne la sotsdirectora.

Òscar Martí Navarro és llicenciat en Periodisme per Blanquerna – Universitat Ramon Llull (1999). Nascut a Barcelona el 23 de juny del 1977, es va llicenciar en Ciències de la Comunicació, en l’especialitat de Periodisme, a Blanquerna – URL (1999), on l’any 2015 també va cursar estudis universitaris d’especialització en Comunicació Institucional i Religió. També té diferents titulacions en comunicació digital a la Universitat Pontifícia de la Santa Creu i a la Universitat Politècnica de Catalunya. En els darrers vint anys, ha treballat en l’àrea de Comunicació Institucional a empreses del sector tecnològic i al departament de Comunicació de La Salle Campus Barcelona – URL. Des de fa vuit anys treballa com a periodista a l’Oficina de Comunicació i Relacions Institucionals de l’Arquebisbat de Barcelona.

Treball coordinat amb l’Arquebisbat de Barcelona

El nou director de Catalunya Cristiana treballarà de forma coordinada amb l’Oficina Diocesana de Comunicació i Relacions Institucionals de l’Arquebisbat de Barcelona i amb el director de Ràdio Estel, el periodista Toni Hervás. Tots dos mitjans de comunicació d’ideari cristià consoliden una etapa d’impuls i millora, vinculats amb l’Arquebisbat de Barcelona.

Catalunya Cristiana és l'únic setmanari catòlic de Catalunya. Editat en català i castellà, va ser fundat el 1979 per Joan E. Jarque i Francesc Malgosa, dos sacerdots molt actius que tenien l’objectiu de fer una publicació sobre l’actualitat religiosa a Catalunya centrada, principalment, en l’Església catòlica.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.