Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Centre de Pastoral Litúrgica) “Amb la mirada fixada en la creu de Jesús, àncora i timó en les nostres tempestes, d’on neix la vida nova que ens guareix i ens salva, preguem tot dient...”, així comença la pregària dels fidels que Missa Dominical proposa per a les misses, pregàries o altres moments, fins el Dijous Sant inclòs. En ella estan presents tots els estaments i persones implicades en la situació que vivim, on la Pietat és la invocació que s’adreça a Déu nostre Senyor.

La pregària es troba a la plana d’inici del web cpl.es i a la revista Missa Dominical números 5 i 6.

També s’ha posat a disposició dels celebrants unes “Orientacions litúrgiques per a les celebracions de Setmana Santa a porta tancada sense poble”. Les orientacions incorporen les adaptacions per a les celebracions del Diumenge de Rams, Missa del Sant Sopar, la Passió, Vetlla Pasqual i la missa del dia del Diumenge de Pasqua.

Els monestirs i comunitats religioses també trobaran indicacions per a aquestes celebracions de Setmana Santa.

Les orientacions litúrgiques també es poden trobar en línia en obert a Missa Dominical núms. 5 i 6. Per entrar-hi cal anar a al web i posar en l’apartat de “client habitual” el correu electrònic: cpl@cpl.es; i la contrasenya: 12345

D’altra banda, a l’aplicació del CPL es troben cada dia tots els textos de la Litúrgia de les Hores i de les lectures de la missa. I, en concret els dies del Tridu Pasqual, hi són tant els textos de la Litúrgia de les Hores com els de les lectures de les diferents celebracions.