Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 24/01/2023
papa-blanquerna-cartell
Fotografia: Blanquerna -URL.

Blanquerna L'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura organitza una taula rodona amb motiu de la dècada del pontificat del papa Francesc, que se celebrarà aquest 13 de març. La taula rodona, que compta amb la col·laboració de Catalunya Religió, tindrà lloc el pròxim 21 de febrer del 2023 a les 18:00 h a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Blanquerna –URL i se centrarà en l'aspecte de la comunicació i el pontificat de Francesc. 

Sota el títol '10 anys del Papa Francesc. Una mirada des de la comunicació', la conversa servirà per analitzar la comunicació vaticana d'aquests darrers deu anys. En la conversa, que serà en castellà, hi participaran el bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo; el corresponsal d'Antena 3 a Roma Antonio Pelayo; i la directora de l'Osservatore Romano en espanyol, Silvina Pérez

També hi intervindran Míriam Díez i Alba Sabaté, directora i directora adjunta de l'Observatori Blanquerna, respectivament. El degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals, Josep Lluís Micó, obrirà l'acte.

Per a participar en l'acte cal confirmar l'assistència a través del correu obs@blanquerna.url.edu.

Una elecció ràpida i històrica

Aquest 11 de febrer farà 10 anys que el papa Benet XVI va sorprendre el món renunciant al papat. Un fet que, en la història moderna, no s'havia vist mai abans. El 28 de febrer de 2013 va ser l'últim dia de papat de Joseph Ratzinger i, a partir de llavors, van començar els protocols habituals per a l'elecció d'un nou Papa amb la diferència que l'anterior seguia viu. El conclau per escollir nou papa va començar el 12 de març i, un dia després, Jorge Mario Bergoglio va ser escollit papa i va començar el seu pontificat com a papa Francesc. 

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.