Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 3/12/2021

(IQS) La preinscripció per al curs acadèmic 2022-2023 de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ja és oberta. Per al nou curs destaquen, com a novetats, l'oferta d'un nou grau de Ciències Biomèdiques impartit per IQS School of Engineering i el grau de Turisme impartit per IQS School of Management que ofereix la possibilitat d'una doble titulació amb el grau de Màrqueting. 

Les pròximes jornades de portes obertes es realitzaran el 14 i 15 de desembre en format en línia i el 20 de gener en format presencial. Per assistir-hi cal apuntar-se a través del web. Les sessions informatives es plantegen com una eina d'orientació universitària a futurs estudiants i són impartides pel professorat d'IQS i l'equip d'admissions. Compten també amb l'experiència directa d'alumnes que participen activament oferint el seu punt de vista i la seva experiència a les aules.

Noves titulacions de grau

IQS impartirà el pròxim curs acadèmic 10 graus, des d'IQS School of Engineering els graus de Química, Enginyeria Química, Enginyeria en Tecnologies Industrials, Biotecnologia, Ciències Biomèdiques i Farmàcia (aquest últim impartit juntament amb FCS Blanquerna). Des d'IQS School of Management els quatre graus següents: Administració i Direcció d'Empreses, Màrqueting, International Business i Turisme.

Les sinergies entre totes dues facultats universitàries permeten cursar alguns dels graus d'IQS School of Engineering simultàniament amb el Grau d'ADE obtenint l'alumne totes dues titulacions. D'altra banda, el Grau de Màrqueting ofereix una doble titulació amb universitats europees de primer nivell cursant un any acadèmic en una d'elles i el Grau en International Business permet obtenir una triple titulació internacional. En l'oferta de dobles graus per al pròxim curs acadèmic s'anuncia com s'ha citat anteriorment la possibilitat de cursar Turisme + Màrqueting i obtenir totes dues titulacions.

Donar a conèixer l'IQS

Durant la setmana del 22 de novembre també s'han realitzat sessions per a tots els graus que s'imparteixen a IQS School of Engineering i a IQS School of Management. L'objectiu de les sessions és donar a conèixer a nous estudiants i familiars, l'oferta formativa IQS explicant els plans d'estudi de les diferents titulacions, les sortides professionals, les possibilitats d'intercanvi internacional o l'oferta de dobles titulacions, a més d'altres aspectes d'interès relacionats amb l'experiència d'aprenentatge IQS. En les sessions es posa l'accent en la metodologia docent IQS en la qual la dimensió pràctica dels estudis i l'atenció personalitzada a l'estudiant són eixos fonamentals.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.