Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Josep Castellà –Bisbat de Solsona) La parròquia de Santa Maria de l'Alba celebra la novena en honor a les Santes Espines i a la seva patrona del 4 al 12 de maig. Aquesta celebració tradicional és el pròleg a les festes patronals que se celebraran el dijous dia 13 en un ofici a les 7 de la tarda, i el divendres dia 14, a les 12 del migdia. Enguany les predicarà Abel Trulls, rector de la Parròquia de Bellpuig.

Dins de la Novena s’oficiarà l’eucaristia, a càrrec dels diversos capellans de la unitat pastoral de Tàrrega, i el rector Josep Maria Vilaseca. En cada jornada s’alternaran les pregàries i ofrenes dels representants dels grups parroquials de: Grup d’Oració i Amistat, Grup de neteja i ornamentació, Missions i Mans Unides, Vida Creixent, Adoració i Pregària, Litúrgia, Curs Alpha, Evangelització, Fe i Vida, Catequesi, Càritas Parroquial,  Economia i Comissió d’Obres, el Carme, Cor de Maria, Frater i les  Carmelites Missioneres, Vedrunes i Fàtima.

La celebració d’aquesta preuada centenària Novena s’inicià el capvespre del dia 4, amb el res de les Vespres, seguint la missa, amb les pregàries i cants adients a les Santes Espines i Mare de Déu de l’Alba, a càrrec del cor parroquial Àngels de l’Alba, acompanyat dels organistes Jesús Balletbó i Miquel Millà.