Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Durant els dies 8 i 9 de febrer, en la casa salesiana del Campello, es va dur a terme la segona reunió del curs 2017/18 en una trobada que reuneix als directors salesians i laics de les diferents presències i als membres del Consell Inspectorial.

La trobada va començar durant el vespre del dijous amb un temps d'oració i diàleg sobre l'atenció i la cura dels germans majors. L'ex inspector Cristóbal López, va presidir les laudes i l'Eucaristia, el va acompanyar en la concelebració tot el consell inspectorial i el conseller regional per a la Regió Mediterrània, Stefano Martoglio. En la seua homilia, molt sentida, Cristóbal va donar gràcies a Déu per tots els germans de la inspectoria i va recordar a Sor Eusebia Palomino, en el dia de la seua festa.

A continuació, el conseller regional, va presentar la consulta per al nomenament del següent inspector, a la qual va seguir un entranyable comiat per part dels germans al que fins ara ha sigut el seu inspector i qui prendrà possessió del càrrec d'arquebisbe de Rabat el pròxim 10 de març.

A partir de les 12 hores va començar un diàleg obert sobre la realitat inspectorial: aspectes positius, necessitats, reptes, descripció del perfil que hauria de tenir el nou inspector, etc. Van seguir unes informacions sobre diferents cursos formatius oferits per la inspectoria.

Entre altres informacions, els directors van tractar temes de l'actualitat del Postnoviciat, Escoles, Plataformes Socials i Economia, a més d'algunes concrecions sobre el Projecte Inspectorial de Formació.

Els dies previs, 7 i 8 de febrer, es va reunir en la mateixa casa salesiana, el nou consell inspectorial, comptant amb la participació de l'ex inspector Cristóbal López, qui va aprofitar per a acomiadar-se.