Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) El dia 1 de gener de 2020 va nèixer la nova Província Claretiana de Sant Pau. La Província de Sant Pau s’erigeix canònicament “com a fruit de la unió dels actuals Organismes Majors de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia, amb tots els seus membres, béns mobles i immobles. En conseqüència, els límits territorials de la nova Província seran els actuals dels esmentats Organismes Majors. La Cúria Provincial s’ubicarà a Barcelona” (Decret d’erecció, Roma, 29 de juny de 2019). 

Celebració d’inici de la Província de “Sanctus Paulus” 

Dissabte 4 de gener de 2020, a les 12:00 h al Santuari del Cor de Maria de Barcelona,es celebrarà una eucaristia presidida pel General, Mathew Vattamattam CMF, i amb la presència del Govern Provincial de la nova Província, dels Governs Provincials últims dels Organismes que la formen i del Delegat General que ha acompanyat el procés. En aquesta mateixa celebració el Ricard Costa-Jussà Bordas CMF, acompanyat del seu equip de govern provincial, prendrà possessió del càrrec de Superior Major de la Província de Sant Pau. 

La celebració és oberta a tothom que hi vulgui participar 

En una celebració oberta, els Claretians volen que "sigui una oportunitat de sentir-nos en unió i comunió, des de cada comunitat, com a claretians que formarem la nova Província, i amb totes les persones que treballen i colꞏlaboren en les nostres obres i missió, al nostre costat o amb nosaltres en missió compartida. Una oportunitat, encara que sigui en la distància física, de sentir-nos ben units en l’oració i en la missió, en la fraternitat que el Senyor ens ha cridat a compartir i en els serveis que ens ha encomanat."