Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) Aquest dijous al matí Frederic Fosalba ha fet la seva professió temporal per tres anys com a monjo de Montserrat. La professió s'ha fet durant la missa conventual, presidida per l'abat de Montserrat, Josep M. Soler, i que ha estat retransmessa per Montserrat RTV.  

Frederic Fosalba i Julià va néixer a Sant Esteve Sesrovires, diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, el 16 de novembre de 1971. Va entrar al noviciat el 6 d’agost de 2018. Durant la missa d'aquest dijous, Frederic ha dipositat sobre l’altar, al costat del pa i del vi, el document de professió que ha escrit. 

Així, des d’aquest moment, la seva vida, que ja estava empeltada amb la del Crist pel baptisme, esdevindrà una ofrena al Pare estretament unida a la donació que Jesucrist fa d’ell mateix al Pare en l’Eucaristia. Aquest escrit l'ha llegit públicament, l'ha signat i l'ha mostrat als monjos presents, i l'ha lliurat a l'abat. 

A partir d'avui, Frederic Fosalba seguirà el període de formació filosòfica i teològica, i a més treballarà en diferents seccions del monestir, especialment al taller d’enquadernació.

D’altra banda, també avui dijous, després de l’ofici de Laudes, Josep Anton Díaz ha entrat al noviciat del monestir per continuar la seva formació. Josep Anton va néixer a Elda (Alacant) el 2 de novembre de 1983. Va iniciar el postulantat l’any 2018.