Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 31/07/2017

(CR) Aquest setembre comença de nou el curs d'introducció franciscana organitzat conjuntament per la Facultat de Teologia de Catalunya i la Familia Franciscana de Catalunya.  El curs vol apropar l'alumne a l’experiència espiritual de Francesc d’Assís a través dels seus escrits i biografies, contextualitzats en la seva època, així com  mostrar la influència del moviment franciscà en la Teologia i la Cultura cristianes.

Els professors del curs són fra Jacint Duran i fra Josep Manuel Vallejo. El curs començarà el 13 de setembre i es farà tots els dimecres fins el proper 10 de gener de 19h a 21h. Enguany l'enfocament especial està centrat en la figura de Sant Francesc i Santa Clara.

El programa del curs consta de parts com les fonts franciscanes, la vida del sant i la santa, la maduresa mística, la contextualització històrica, o els temes espirituals de la seva experiència de Déu.

L'assistència en aquest curs dona crèdits optatius de primer cicle per als alumnes de la Facultat de Teologia de Catalunya. També hi ha la possibilitat d'inscriure's com a oient enlloc d'alumne.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.