Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arxiu Gavín/CR) L’Arxiu Gavín organitza el II Concurs de Fotografia Digital d’Esglésies de Catalunya per a celebrar la Setmana Internacional dels Arxius 2021. El concurs fotogràfic consisteix en la publicació de fotografies que donin a conèixer els valors religiós, històric i patrimonial de les esglésies de Catalunya. Es pot fer per Instagram amb les etiquetes #EsglesiesCatalunya2021 #arxiugavin #monestirdelesavellanes i etiquetant els perfils @monestiravellanes i @lamira o bé enviant un correu electrònic a arxiugavin@maristes.cat, del 9 de juny al 9 de juliol.

El jurat està format per cinc professionals de la fotografia, personalitats de la cultura i membres de les entitats organitzadores. Tindrà la facultat de triar la fotografia guanyadora i d’assignar la resta de premis.

Els guanyadors podran gaudir d’una nit per a 2 persones d’allotjament i esmorzar a l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes (1r premi), un dinar per a dues persones al Restaurant El Claustre del Monestir de les Avellanes (2n premi) i un lot de tres vins del Monestir de les Avellanes (DO Costers del Segre). Totes els premiats tindran també un any de subscripció gratuïta al magazín La Mira, un exemplar de l’Inventari d’Esglésies de Catalunya i una visita guiada a l’Arxiu Gavín.

Per conèixer tots els detalls, llegiu les Bases del Concurs.