Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

 

(IQS) Arriba el 5è Concurs Aquí hi ha Química. Un any més, l’Institut Químic de Sarrià (IQS) convida a alumnes de 1r i 2n de Batxillerat a participar en un concurs que pretén fomentar el coneixement de la química amb un caire amè i didàctic, ajudant als joves a apropar-se i a descobrir tot allò que la química aporta a la vida quotidiana.

Tant els centres d’ensenyament com el professorat són part essencial en aquesta difusió de la química; és per aquest motiu que els premis del concurs es destinen no només a l’alumne que hi participa, sinó també al professor de ciències o tecnologia que hagi col·laborat amb l’alumne, així com al centre on l’alumne/a estigui cursant els estudis. Per a l’alumne guanyador, el premi serà una beca per l’import total del primer curs, amb possibilitat de continuïtat, per cursar el Grau en Química o Enginyeria Química a IQS. Per al 2n i 3r guanyador, una beca del 50% del primer curs, amb possibilitat de continuïtat, per cursar el Grau en Química o Enginyeria Química a IQS.

Per al centre d’ensenyament que tingui una major participació en l’entrega de vídeos, 3.000€ en equipament escolar. Per al professor de l’àrea de ciències i tecnologia del guanyador del 1r premi del jurat: viatge a Estats Units amb visita personalitzada al Massachusetts Institute of Technology (MIT). Inclou els vols i quatre dies d’hotel per a dues persones. Premi al vídeo més votat a Youtube amb un xec regal FNAC per valor de 500€.