Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Direcció General d'Afers Religiosos) El web del portal Cinema espiritual i de les religions ha canviat el seu disseny per passar a un model responsiu del portal www.cinemaespiritual.cat, que permet adaptar-ne el format a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu mòbil, de manera que la informació es pot consultar amb l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

En la mateixa línia de facilitar-ne la difusió a través de la tecnologia, han fet una aposta  per les xarxes socials activant comptes específics de la Mostra a TwitterFacebook Instagram

El portal Cinema espiritual i de les religions és un espai web impulsat per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i la Filmoteca de Catalunya.

Té com a objectiu donar a conèixer, per mitjà del format audiovisual i a través de la mirada cinematogràfica, la diversitat religiosa i de creences que existeix a tot el món, i també a casa nostra.

Cinema espiritual consta de dues parts. Primerament el Fons filmogràfic de les religions és una base de dades catalogada d’accés lliure que recull la producció cinematogràfica mundial referent a les diferents tradicions religioses. Actualment hi ha prop de 3.000 fitxes. Per altra banda també organitza la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya que posa en valor la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual, fa visibles les diferents manifestacions religioses i espirituals i contribueix a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.