Vés al contingut
Núm de Butlletí
2296
 

actualitat

Debat electoral 2024 escola

Acord dels partits polítics per millorar l'infrafinançament de l'escola concertada

GLÒRIA BARRETE -CR | Més finançament, augment de plantilles, més recursos per a l'alumnat vulnerable i les aules d'acollida, i un gran pacte educatiu de país. Aquests són els quatre blocs que els partits polítics van debatre aquest dimecres a la tarda a l'escola Dominiques de Barcelona convidats per la plataforma Escola de Gent, que aplega totes les escoles concertades de Catalunya. I a priori, malgrat sembli mentida, tots els partits estaven a favor d'augmentar el finançament i els recursos de l'escola concertada.

consueta-sant-jordi
La Consueta de Sant Jordi de Girona s'enriqueix amb una conferència sobre l'heràldica
BISBAT DE GIRONA | La catedral de Girona acollirà la vuitena edició de la Consueta de Sant Jordi, aquest divendres 26 d'abril. La Consueta és l'obra de teatre litúrgic d'autor anònim que representa la llegenda de sant Jordi tal com s'explica a la consueta medieval de la Catedral de Mallorca del segle XVI.
montserrat-paris-1
Montserrat mostra el seu mil·lenari a París
ABADIA DE MONTSERRAT | L'abat Manel Gasch, acompanyat pel comissari del Mil·lenari de Montserrat, Bernat Juliol, ha inaugurat aquest dimarts una exposició sobre Montserrat a París.
catedral-tortosa
La catedral de Tortosa presenta una nova audioguia 
BISBAT DE TORTOSA | El capítol de la catedral de Tortosa ha presentat aquest dimecres una nova visita turística completament visual, multimèdia i, pròximament, multiidioma. Es tracta d'una aplicació que, un cop descarregada, permet la visita virtual de la catedral completament portàtil i offline.

Panoràmica

Rafa Barruè, de Vila-real, nou abat de Poblet
Aquest dilluns 22 d’abril, la comunitat cistercenca del monestir de Poblet, ha elegit com a nou abat el P. Rafel Barruè i Broch, nascut a Vila-real i monjo d’aquest monestir cistercenc.
L'amor de les coses concretes
Comentari a la 2a lectura del diumenge 5é de Pasqua Seguim llegint a les segones lectures d’aquests diumenges de Pasqua fragments de la 1a carta de Joan. Aquest diumenge pertoca llegir un tram del capítol 3er (1Jn 3,18-24) on ap...
El repte de superar el condicionament patriarcal
Un dels aspectes culturals que més cal tenir en compte en la deconstrucció de les religions és el fet que la majoria d’elles s’han originat sota la influència d’un context sociocultural fort...
Des del balcó de la memòria
Des del balcó de la memòria és un recull d’imatges i textos inspirats en gent que l’autor ha conegut, en paisatges que l’han colpit o en moments singulars que ha tingut ocasió de viure, i que s’han anat entreteixint al voltant de le...

Podcast

Agenda

/ Jornada
Girona
/ Jornada
Sant Cugat del Vallès
/ Eucaristia/ Culte
Barcelona
/ Concert
La Cellera de Ter
/ Conferència
Barcelona
/ Taula rodona
El Prat de Llobregat
/ Trobada
Barcelona
/ Acció solidària
Castelldefels
/ Pregària
Barcelona