Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El Grup de Treball Estable de Religions (GTER) ha fet públic un comunicat en el qual mostra la seva disconformitat sobre la limitació d’aforament en l’assistència als serveis religiosos. Aquesta mesura, entre d’altres, ha estat recomanada pel PROCICAT després que s’hagin produït diversos rebrots de Covid-19 arreu del territori.

Pel GTER aquesta mesura no permet fer compatible el dret a la salut pública amb el dret a la llibertat religiosa. A la vegada suposa, segons afirmen en el comunicat, una mesura discriminatòria respecte altres activitats de la vida pública que congreguen grups de persones més grans i que a dia d’avui gaudeixen d’unes mesures menys restrictives.

El GTER és una xarxa de diverses confessions religioses arrelades a Catalunya que promou el diàleg i l’harmonia entre aquestes. Està format per representants de les comunitats jueva, protestant, musulmana, catòlica i ortodoxa.

A continuació reproduïm el comunicat:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.