Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L'oratori de Sant Felip Neri de Barcelona iniciarà aquest dimecres de cendra el cicle de Concerts Espirituals d’Orgue. Enguany la comunitat celebra el 20è aniversari dels Concerts Espirituals, que també tradicionalment han fet a la primavera i la tardor. Amb més de sis-cents concerts a l'esquena, és el vuitè any en què es duen a terme els concerts en l'època quaresmal.

Els catorze fragments de la composició "El camí de la Creu" de Marcel Dupré juntament amb la lectura del poemari "Flors del calvari" de Mossèn Cinto Verdaguer seran els protagonistes del cicle. Aquestes peces musicals seran acompanyades per altres composicions de fins a una quinzena d'artistes. La interpretació serà a càrrec de l'organista Bernat Bailbé amb comentaris d’Antoni Serramona.

El cicle tindrà lloc tots els divendres de quaresma a dos quarts de vuit de la tarda. Es tracta d'audicions breus i gratuïtes, amb una aportació voluntària.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.