Vés al contingut

En defensa dels drets humans i de ciutadania europea

Davant dels greus esdeveniments del dia u d’octubre el Consell Evangèlic de Catalunya vol manifestar la seva solidaritat amb totes les persones indefenses que han estat violentament maltractades per una part de les forces d’ordre públic i vol manifestar la seva identificació amb tota la resta de la societat que s’ha vist igualment violentada per la vulneració tant dels seus drets de ciutadania europea com en detriment dels drets humans que ens emparen a tots i a totes.

Per la qual cosa,

Primer: Volem afegir-nos a totes les crides que s’han fet, i que es faran, en favor d’una entesa basada en el diàleg i en el respecte que contribueixi a trobar una sortida pactada de la situació de conflicte en què ens trobem.

Segon: També volem afegir la nostra veu perquè si no s’aconsegueix aquesta sortida pactada entre les parts es recorri a instàncies superiors internacionals per aconseguir-ho.

Tercer: Per la nostra banda, ens posem a disposició de les més altes autoritats per contribuir, en la mesura que estigui a les nostres mans, a aquesta tasca de mediació.

Quart: Interpel·lem les més altes autoritats de la Unió Europea perquè garanteixin els drets de ciutadania europea.

Cinquè: Finalment volem fer una crida als membres de les nostres Esglésies, i a tothom que s’hi vulgui afegir, a pacificar les situacions de radicalització verbal o de violència que es puguin produir.

Sisè: Preguem a Déu perquè segueixi beneint la nostra terra i la seva gent, que tant estimem, i perquè ens ajudi a tots i a totes a fer el bé a tothom que ens envolta.

Barcelona, 4 d’octubre de 2017.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.