Dia:  Diumenge, 2 d'abril
Hora:  de 9:00 a 16:00
Lloc:  Escola Pia Sarrià. Barcelona
Organitza:  Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'alumnes de Catalunya
Intervindran a l'acte:  Francesc Torralba, Mag Lari, Joan Josep Omella, Meritxell Ruiz
Telèfon:  933 023 443
Escola Pia Sarrià
Immaculada, 25, 08017, Barcelona

Per saber-ne més

Festa

Trobada Familiar Escola Cristiana: FestAMPA

Festa de les AMPA de l'Escola Cristiana de Catalunya

Aspirem que la FestAMPA a la qual us convidem esdevingui aquest gran espai que aglutina i integra la comunitat educativa de l’Escola Cristiana de Catalunya. Res ens faria més il·lusió que trobar-hi mestres, pares i mares juntament amb els vostres fills i filles, d’una manera festiva i amb ganes de compartir. Volem que la FestAMPA reforci la nostra identitat i el nostre sentiment de pertinença a l’Escola Cristiana de Catalunya.

Volem que la FestAMPA sigui: alenada d’esperança i font d’autenticitat, somriure de complicitat i foc que encén els nostres cors, perquè creiem en l’educació impregnada de la passió que surt del cor, creiem en el compromís autèntic per fer créixer les nostres escoles, que només pot ser ferm des de la il·lusió de cadascú de nosaltres.

I això és el que volem encomanar: il·lusió, compromís i passió. No us la podeu perdre. Només us direm que el filòsof Francesc Torralba impartirà la ponència central i que el final de festa anirà a càrrec de… El Mag Lari!

Eucaristia presidida per l'arquebisbe Joan Josep Omella. Lliurament del premi al Compromís Educatiu al Xavier Melgarejo a tìtol postum, amb la consellera Meritxell Ruiz.