Vés al contingut
Catalunya Religió

Cristianisme i Justícia va organitzar una jornada amb el títol "Per un ordre mundial més just"

"Economia civil: una fórmula alternativa de l'economia de mercat" Alfred Pastor, doctor en economia. Càtedra Banc Sabadell per a economies emergents. Presentació: Ramon Xifré, membre del Grupesc-CEES.

"Per una economia amb rostre humà. Nous valors i nous plantejaments", a càrrec de Joan Rigol, doctor en teologia. Fou president del Parlament de Catalunya.

Taula Rodona. "Alternatives econòmiques" Mercè Carreras-Solanas, doctora en economia. Coordinadora de l'Economia de l'Estat del Bé Comú a la Universitat de Barcelona. Jordi Ibáñez, director de l'Oficina de FIARE Banca Ètica de Barcelona. Jordi García, cooperativista, membre de la Xarxa Economia Solidària. Modera: Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau.

"És possible un nou model econòmic?" Toni Comín, filòsof i polític. Membre de l'equip de Cristianisme i Justícia. Presenta: Llorenç Puig, director de Cristianisme i Justícia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.