Vés al contingut
Per Oriol Domingo .
A

1. Mossèn Jordi Piquer ha dit que preguem per la tia Teresa. Confiem que també ella pregui per nosaltres. Pels que estem ara en aquesta capella. Pels que no hi són. Pels que estaran aviat al petit cementiri de Gallifa on l’enterrarem.

2. La tia Teresa ha viscut plenament i tan activa com ha pogut en les diferents circumstàncies de la seva llarga vida. Malalties diverses han assetjat el seu cos però ella s’hi ha encarat amb bon esperit. Així ha estat fins que el seu cor, cansat, s’ha parat en silenci a primera hora del matí del diumenge, 15 de juny.

3. La tia Teresa ha viscut dedicada de manera preferent als seus set nebots. Jordi, Oriol, Montserrat, Xavier, i també Montserrat, Marta, Isús. Ha compartit les seves situacions personals, professionals, cíviques, la seva joia, les seves preocupacions, els seus moments de sofriment. S’ha comportat amb experiència i saviesa.

4. La tia Teresa hagués complert 90 anys el desembre d’aquest any 2014. Ella, que sempre ha votat, també volia anar a les urnes el proper 9 de novembre.

5. La tia Teresa era cristiana des de petita i ho ha estat per opció personal. Respectava les postures religioses de tothom. També pregava. Li agradava un text del caputxí Jordi Llimona que ajuda a fer més comprensible la pregària de Jesús de Natzaret, el Parenostre, que es transmet de generació en generació des de fa dos mil anys arreu del món. La convivència seria més humana i feliç si les persones es deixessin transformar per aquesta pregària.

6.Diu així:

Pare, sigueu glorificat.

Vingui el vostre regne.

Faci´s en tot la vostra voluntat.

Doneu-nos sempre el vostre pa.

Perdoneu-nos, Pare, i ajudeu-nos a perdonar.

I guardeu-nos del mal i de fer-ne.

Amén.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.