Vés al contingut

El passat 6 de juny es va celebrar la cloenda de “Mobilitzem la Informàtica” al recinte del Tecnocampus de Mataró. Dos equips del col·legi Sant Miquel de Barcelona havien estat seleccionats per defensar els seus projectes entre els 25 centres finalistes que optaven als premis en 5 categories d’aplicacions per a mòbils.

Dins la categoria d’intercomunicació, ha resultat guanyadora l’aplicació LongSchool, una app dirigida als skaters amb informació sobre classes i llocs de pràctica. L’app ha estat creada per Florín Boneta, Max Liso, Pol Hinojosa i Òscar Mató, tots ells alumnes de 4t d’ESO.

El programa mSchools és un projecte educatiu pioner que pretén que els estudiants de secundària de Catalunya treballin a l’aula amb tecnologia mòbil a través de la creació i ús de solucions mòbils.

D’altra banda, els alumnes Òscar Font (1r ESO B) i Alba Escarpenter (2n ESO A) han estat proclamats guanyador i finalista, respectivament, en el concurs La llum a les ones del mar, que premia un poema o un relat breu de ficció científica. En el cas de l'Òscar, un grup de música contemporània musicarà el seu text; tornarem a sentir-ne a parlar, doncs, el proper mes d'octubre. Pel que fa a l'Alba, el jurat ha destacat que “el text expressa amb encert l’actual desassossec davant la ingent allau d’informació i de dades que hem de gestionar”.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.