Vés al contingut

Del 13 al 23 de maig és el període de presentació de sol·licituds per cursar cicles formatius de grau mitjà el proper curs. Per als cicles de grau superior, el període serà del 27 de maig al 6 de juny.

L'Escola Cristiana de Catalunya disposa d'una important i prestigiosa oferta de cicles formatius, tant de grau mitjà com de superior, amb més de 70 títols que abracen les principals famílies de la formació professional.

Us facilitem l’enllaç a la guia amb el detall d'aquesta oferta per al proper curs 2014-2015 amb la voluntat que en pugueu fer difusió a tothom que en pugui estar interessat i, particularment, a les persones que tenen responsabilitats d'orientació acadèmica al final de l'ESO i del batxillerat.

Aquesta Formació Professional es pot recomanar amb confiança, ja que és una oferta de qualitat, reconeguda i prestigiada i des del tarannà i opcions pròpies de l'Escola Cristiana de Catalunya.

Enllaç amb el Catàleg de Formació Professional

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.