Vés al contingut

La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. En fa 125 que va començar a caminar en el món de l’educació i arriba a aquesta data assenyalada amb reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

El passat 5 d’abril es va inaugurar una exposició que repassa aquests 125 anys a través d’objectes que han servit per impartir les classes i que expliquen l’evolució i els canvis en l’educació durant el darrer segle.

L’acte principal d’aquesta efemèride, però, tindrà lloc el proper 11 de maig al Saló d’Actes del col·legi. El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, presidirà una Eucaristia a la qual assistiran la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, així com representants de la Institució La Salle: el Visitador Titular de La Salle Districte ARLEP, Germà Jesús Miguel Zamora, i el Visitador Auxiliar de La Salle Catalunya, Germà Josep Guiteras.

El mateix dia es durà a terme la Benedicció de les noves instal·lacions esportives de La Salle Bonanova, que han estat reformades enguany.

Els records dels 125 anys d’història hi seran presents tot l’any en diverses activitats programades per a l’ocasió, talment les festes del col·legi, els festivals de dansa i música, les activitats esportives i altres esdeveniments.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.