Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Els alumnes de 4t de primària de l’escola FEDAC Gironella han publicat el conte Dos ratolins i una aventura, que es vendrà per Sant Jordi en una parada que els estudiants tindran a Gironella. Costarà 5 euros.

Es tracta d’una història que han elaborat els 19 alumnes de 4t de l’escola FEDAC Gironella, amb la coordinació de la seva tutora, Maite Rusiñol. Han treballat en aquest projecte durant tot el curs, des de buscar els noms dels dos ratolins, fins a triar els països que recorren i les aventures amb què es troben a cada ciutat per on passen. Es perden a Barcelona, es queden tancats a la torre de Pisa...

Un conte divertit i amè, il·lustrat amb dibuixos que han fet els mateixos estudiants. De feina n’han tingut molta “però el resultat final recompensa”, han dit en una entrevista a Ràdio Berga representants de la classe. Estan molt contents d’haver treballat aquest llibre, haver-lo pogut acabar i publicar. Avui, 22 d’abril, faran una presentació a la Sala de Cultura de Gironella, a les 9 del vespre.