Vés al contingut
Des del despatx T113-Taller d’Arquitectura estem cercant un artista que pugui fer una pintura o objecte artístic per al presbiteri de la nova Capella de Sant Lluc que estem fent al barri de Torre Baró, Barcelona. Per això plantegem un petit concurs per tal d’escollir la millor proposta.
Les bases són les següents:
  • Dimensions: El mural hauria de fer 5 metres de llarg per 2,5 metres d’alçada.
  • Temàtica: l’Evangeli i la figura de Sant Lluc contemporaneitzats al barri de Torre Baró. Cal notar que en aquest evangeli la figura de la Mare de Déu és molt important, així com l’accent en la misericòrdia o el que avui anomenaríem “opció fe-justícia”. Caldria que hi hagués també alguna referència a l’evangelització del barri obrer de Torre Baró.
  • Tècnica: Lliure. Cal pensar que s’ha de poder pintar o penjar a la paret del presbiteri. És imprescindible que l’artista pugui portar la seva obra enllestida per plafons i col·locar-la “in situ”, és a dir, no podrà treballar al lloc del presbiteri perquè aquest estarà en construcció.
  • Termini: La obra hauria d’estar llesta i col·locada al seu lloc abans del 7 de juny de 2014.
  • Pressupost: A determinar. Es valorarà la seva economicitat.
A lliurar abans del 28 d’abril present a l’adreça de correu electrònic: info@t113arquitectura.com
  • Breu currículum de l’artista, on consti una presentació personal i la seva participació en obres d’aquestes característiques. Màxim un DIN-A4 a dues cares.
  • Esbós en format digital de la proposta que presenta. (Preferiblement en format PDF)
  • Memòria explicativa del seu projecte. Màxim un DIN-A4 a dues cares.
  • Pressupost estimat per dur a terme la seva proposta.
La resolució del concurs es farà pública al blog “Betel. Arquitectura, art i religió” a partir del dia 1 de Maig com a molt tard.
Les dades presentades serviran pel banc de dades del despatx de cara a futures intervencions en patrimoni sacre.
El jurat està composat pels membres del despatx i pels representants eclesiàstics de la comunitat de la Capella de Sant Lluc, que faran arribar la proposta a les autoritats escaients per demanar el vist-i-plau.

Adjuntem plànol de la nova Capella de Sant Lluc on consta en color vermell la paret de suport per a l’obra requerida, així com una breu memòria descriptiva del projecte.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.