Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El col·legi Kostka de Barcelona organitza la 20a Mostra de Música Instrumental per a Infants i Joves, que tindrà lloc el proper 29 de març a l’auditori del centre. En aquesta edició, i durant 10 hores, passaran per l’escenari més de 600 músics d’arreu del país per mostrar el resultat de la seva feina.

A la Mostra, d’entrada gratuïta i en la qual participen 20 Escoles de Música de Catalunya, s’hi podran veure 100 actuacions des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit. L’objectiu és fomentar i difondre les activitats musicals dels joves del nostre país tot donant a conèixer la feina que cadascun d’ells fa dia a dia a través de les escoles de música de casa nostra. Enguany, a més a més, amb motiu del 20è aniversari, tindrà lloc el concert que protagonitzaran la Big-Band del CEME de Sabadell i la Vilanova Big-Band, en reconeixement de la Mostra per la seva fidelitat al llarg de les 20 edicions  

Jesuïtes Gràcia-Col·legi Kostka va iniciar fa 20 anys l’experiència pedagògica de la Mostra de Música Instrumental no competitiva per a infants i joves amb l’objectiu de facilitar que poguessin viure l’experiència d’actuar davant un públic nombrós, superar les emocions i tensions que això genera i compartir el domini de l’instrument amb altres joves.

 

Trobareu el programa detallat d’aquesta edició aquí.