Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Gold rules of good behaviour. Aquest és el títol del projecte telemàtic d’anglès del col·legi Sant Josep de Navàs que ha obtingut el premi europeu eTwinning després que el passat mes de març n’obtingués el nacional.

eTwinning és un portal europeu que ofereix una plataforma de treball per a les escoles de qualsevol país. En aquest portal, l’objectiu és comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes, compartir i, en definitiva, sentir-se i formar part d’una organització d’aprenentatge que motiva i engresca a tothom: alumnes i mestres.

Els alumnes de 6è de primària de dos cursos escolars consecutius han estat els vertaders protagonistes del projecte, juntament amb els companys de l’escola Tadeusz Kosciuszko de Gebice, Polònia.

L’objectiu del projecte Gold rules of good behaviour ha estat potenciar la bona conducta mitjançant l’actuació interactiva entre els nois i noies de països diferents -en aquest cas Polònia i Catalunya- utilitzant les noves tecnologies per presentar les activitats i l’anglès com a llengua de comunicació i llenguatge.

La cooperació, amistat, creativitat, motivació i participació de l’alumnat i les mestres responsables del projecte, Irena Glowinska (Polònia) i Fina Vendrell Vila (Catalunya) han estat absolutes durant els dos anys en què s’ha desenvolupant.

El vincle al projecte és el següent. El vincle a la pàgina de premis europeus.