Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CCU/Universitat de Girona) Durant els mesos de febrer, març i abril s’organitzaran els cursos  “Arquitectura i l’Art del Sagrat: Icones de la ciutat de Girona”. Les activitats estan dirigides per l’entitat CCU (Centre Cristià dels Universitaris).

El principal propòsit dels cursos agrupats en els tallers “Arquitectura i l’Art del Sagrat: Icones de la ciutat de Girona” és aproximar el model de Turisme Cultural i religiós i aportar coneixement sobre el patrimoni de la ciutat de Girona, de la mà de diferents experts en temàtiques d’art, pintura, arquitectura i turisme patrimonial.
 
Pel que fa les diferents activitats programades, aquí trobareu una llista amb els títols de cada activitat:
 
Dijous 20 de febrer: ICONOGRAFIA per entendre i gaudir de l’art religiós.
Dijous 27 de febrer: Per entendre i gaudir de l’art religiós.
Dijous 6 de març: Els inicis del cristianisme a Girona. L’església de Sant Feliu
Dijous 13 de marc: "La Catedral de Girona. Mil anys de culte i cultura”.
Dijous 20 de marc: L’església de les Butinyanes
Dijous 27 de marc: Facultat de Lletres : "Sant Domènec de convent a Facultat”
Dijous 3 d’abril: El monestir de Sant Daniel. Mil anys d’Història
 
El curs proporciona eines per aprendre a llegir i a explicar algunes de les grans icones de Girona. Per aquest motiu, hi haurà especialistes que acompanyaran els alumnes a descobrir tots els elements que els creadors dels monuments de la ciutat més importants hi han deixat gravats.
 
Es tracta d’un curs dirigit a alumnes, professorat i PAS de la comunitat universitària. Per inscriure’s només cal que us adreceu a les direccions safor@udg.edu o ccugirona@udg.edu o personalment els dimecres (des de gener a finals de febrer) de les 17h a les 19h al despatx del SAFOR (M-20, despatx 141, campus de Montilivi). Hi ha 30 places disponibles al curs
 
Per consultar tot el programa d’activitats dirigides pels mesos de febrer, març i abril, obriu el següent enllaç:
 
http://media.wix.com/ugd/902c17_79dee35d33733b6393afa1612e71529f.pdf
 
Pel que fa l’entitat organitzadora de les activitats, l’Associació d’Amics del CCU (Centre Cristià dels Universitaris) és una entitat vinculada al bisbat i enregistrada civilment des del 1995. Les seves àrees d’actuació són treballar activament en camps d’ acció social, cultural, educatius, sanitaris, promoció de colectius, drets humans i cooperació internacional en les localitats de Girona, la bandera, lo hermida (Xile), Jujuy (Argentina), Poango (Camerún) i Torola (El Salvador). Actualment, l'entitat està desenvolupant programes socials, culturals i de fe.
 
L'Associació d'Amics del CCU (Centre Cristià dels Universitaris) dóna suport a l'entitat CCU que aplega en el seu si activitats en funció de les persones i a la comunitat.
Per més detalls, podeu dirigir-vos a

http://www.ccugirona.cat