Vés al contingut

Ara fa 50 anys que va néixer el col·legi Sant Pau de Reus de la mà de l’Arquebisbat de Tarragona, fruit de l’interès de la Diòcesi per contribuir a la promoció social i educativa de la ciutat de Reus. L’any 1963, doncs, s’obria la matrícula d’alumnes per a la guarderia, la qual començà a funcionar de manera provisional als baixos de Mas Musté.

Els actes que l’escola durà a terme enguany amb motiu de l’aniversari arrenquen el proper 24 de gener amb una exposició i seran seguits per:

- Inauguració dels actes amb una exposició, el proper 24 de gener (18h),

- L’edició d’un llibre, a càrrec del professor i historiador Xavier Cortés, on es recull la història del centre en el marc de les diferents iniciatives i escoles que l’Arquebisbat de Tarragona va impulsar durant el segle passat al Baix Camp.

- Juntament amb el llibre històric, es publicarà una novel·la amb motiu de l’aniversari, obra de l’escriptora tarragonina Teresa Solé Tomás. El llibre històric i la novel·la es presentaran al voltant de Sant Jordi

- El 25 de gener, al Mas Musté del recinte de l’escola, s’inaugurarà l’exposició 50 anys del col·legi Sant Pau: passat, present i futur. Aquesta exposició constarà d’un recull gràfic històric, la recreació de l’ambient escolar de fa 50 anys i la presentació dels projectes educatius en què treballa el centre.

- L’arquebisbe de Tarragona presidirà una Eucaristia d’acció de gràcies i un sopar d’amics del col·legi el dia 25 d’abril.

- Hi haurà diferents actes, conferencies i trobades d’amics i antics alumnes al llarg del curs.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.