Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Cada mes et podràs descarregar quatre materials, un de cada bloc, per a treballar amb el teu grup o bé a nivell personal. Hi trobaràs música, la Paraula de Déu, diversos testimonis que s’han «trobat amb el Senyor» i unes paraules del Papa extretes del missatge de la JMJ de Rio 2013. Tot aquest material ha de servir per a una millor preparació espiritual de cara l’Aplec de l’Esperit. 

Aquests són els blocs que hi trobaràs:

 

• Aplec’Songs: Diverses cançons que s’han elaborat per a què cantis la teva fe, per a què la expressis sol/a o bé amb grup.

• L’alegria de l’Evangeli: Estudis d’evangeli que ens anuncien l’alegria de creure. Una bona notícia per a tu. Descobreix-la!

• Trobades amb Jesús: Sense algú que tingui fe, jo no puc tenir fe. Els testimonis són això: persones que «han vist al Senyor» i viuen la seva vida segons el que significa aquesta visió. Els testimonis i l’estudi d’evangeli que es publicarà cada mes van estretament relacionats en el tema de fons.

• Què ens diu el Papa? El Papa Francesc durant la JMJ de Rio de Janeiro ens va dirigir als joves varies interpel·lacions i missatges. En destaquem uns quants. 

Recorda!

www.aplec2014.cat 

www.facebook.com/aplec2014

@aplec2014