Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El 17 de gener, a les 21 h, Justícia i Pau farà un sopar, en què estan convidats tots els amics i col·laboradors de l'entitat, al restaurant Can Palou (c/Montesa, 15. Esplugues de Llobregat. Metro L5 Sant Ildefons i TramBaix).

Justícia i Pau és possible gràcies a l’esforç de moltes persones i grups organitzats que contribueixen de maneres diverses i que sovint no es coneixen massa entre ells. Per això, et volem proposar quelcom diferent: una trobada festiva de tots aquells que participen, donen suport o aprecien la nostra tasca de reflexió, denúncia i proposta en favor d’un món més just. Volem així produir noves energies per al nostre treball de l’any 2014. Això ho farem amb un sopar el proper dia 17 de gener, durant el qual:

- Parlarem de les principals accions i resultats aconseguits per Justícia i Pau durant el 2013 i dels projectes pel 2014.

- Felicitarem els membres de l’entitat que han rebut premis i reconeixements.

- Recordarem aquells membres de Justícia i Pau que ens han deixat recentment.

- Agrairem l’esforç de tots els qui han col·laborat o donat suport a l’entitat el 2013.

Hi haurà música i cançons.

És una bona ocasió per animar a participar a amics i familiars que puguin tenir interès en la nostra tasca!

TIQUET DEL SOPAR (BUFFET LLIURE): 50 EUROS (25 € cost del sopar + aportació voluntària de 25 €, o l'import que desitgeu, de suport a les activitats de Justícia i Pau).

CAL INSCRIURE’S I FER EL PAGAMENT ABANS DE L’11 DE GENER.

Envieu un mail a premsa@justiciaipau.org o bé truqueu al 933176177 i feu una transferència de l’import al compte corrent: 2100 3200 91 2500001851 fent constar el vostre nom.