Vés al contingut
Et convidem a felicitar el Nadal amb les felicitacions animades de Mans Unides en català o en castellà. T’agradarà a tu i als teus amics i familiars, que rebran al seu correu electrònic la felicitació personalitzada amb el teu nom.
Amb una donació de 225 Punts Estrella ajudaràs a construir un pavelló de pediatria a un hospital d’Angola i ajudaràs a salvar la vida de nens malalts i desnodrits.
Envia MANS UNIDES FILIPINES al 28014. El cost de 1,20 € es destinarà als damnificats del tifó de Filipines. Servei de SMS solidari vàlid per a Movistar, Vodafone i Orange.
El treball que realitza l’ONG Mans Unides és possible gràcies als donatius que decideixen aportar persones solidàries i compromeses com tu.

Fer-se soci és la millor manera de donar suport als projectes educatius, sanitaris, socials, agrícoles i de promoció de la dona que Mans Unides impulsa als països més pobres.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.