Vés al contingut

Imatge eliminada.

Ara que el Papa Francesc ens recorda que "l'alegria de l'Evangeli omple el cor i la vida sencera dels qui es troben amb Jesús" i ens demana d’aprofundir en l’alegria i la joia de la fe, reivindiquem també l’alegria del Nadal. Una alegria que, més que embolcall fugisser i banal, ha de ser fruit del goig intern de la trobada amb Jesús, qui té el poder de canviar la nostra vida amb la força de l’amor. És la trobada amb Aquell que ens ha estimat primer, fins i tot abans de qualsevol forma de consciència per part nostra.

Que el Nadal, amb l’infant Jesús -aquest Déu fet home i nascut pobre a Betlem-, sigui un moment per reviure o viure més a fons aquest encontre amb Ell. Acostem-nos-hi despullats de tot i amb la innocència de l’infant, tal com a Ell el reviurem aquests dies.

Des de la FECC us trametem els millors desigs per a tota la comunitat educativa de les escoles cristianes i, per a cada lector, el desig que tingueu un bon i sant Nadal i unes bones festes també en l'àmbit personal i familiar.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.